Πανω απο 15 χρονια
ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Σχετικα με εμας

Η GDM Assets ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2018 για την κατασκευή και διαχείριση ιδιωτικών και δημόσιων έργων και ακινήτων. Είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές ενός πράσινου ενεργειακού μέλλοντος και καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας,από εφαρμογές οικιακής κλίμακας έως μεγάλα αιολικά πάρκα και υδροηλεκτρικούς σταθμούς. Εκτός από την κατασκευή, προσφέρουμε παράλληλα και υπηρεσίες αδειοδότησης και πιστοποίησης έργων. Η εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με την προσεκτικά αναπτυγμένη δομή της εταιρείας, μας επιτρέπουν να αναλαμβάνουμε επιτυχώς έργα πολύ μεγάλης κλίμακας. Από το αρχικό στάδιο σχεδιασμού έως την τελική ολοκλήρωση και μετέπειτα διαχείριση του έργου (facility management), η GDM Assets προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες.

Οι αξιες μας

Στην GDM Assets, η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, ακόμη και πριν από την έναρξη του έργου. Με απόλυτη κατασκευαστική αξιοπιστία και υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέρουμε πάντα τεχνικά άρτιες προτάσεις και μοναδικές ιδέες προσαρμοσμένες σε κάθε σας κατασκευαστική ανάγκη. Θεωρούμε καθήκον μας να παρέχουμε βιώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις για τις μελλοντικές γενιές, σεβόμενοι παράλληλα τις οικοδομικές παραδόσεις που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια.

Βραβεια και πιστοποιησεις

ISO 9001: 2015 / 45001:2018 / 14001: 2015 / 50001:2018 / 27001:2013 / 37001:2016 / 22301:2019 / 39001:2012

Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη και στις δύο εργοληπτικές οργανώσεις ΣΑΤΕ/ΠΕΔΜΕΔΕ

Δειτε τις
υπηρεσιες μας

Κατασκευη

Bρίσκουμε εφευρετικές και πρακτικές λύσεις για κάθε κατασκευαστική ή μηχανική πρόκληση. Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει μια πληθώρα έργων υψηλού προφίλ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Ως υπηρεσία μετά την παράδοση, προσφέρουμε επίσης διαχείριση εγκαταστάσεων.

Αναπτυξη ακινητων

Παρέχουμε καθετοποιημένη διαχείριση ανάπτυξης και κατασκευής σε μια ποικιλία έργων ακίνητης περιουσίας με βιώσιμες και καινοτόμες λύσεις. Η διαχείριση εγκαταστάσεων είναι μια πρόσθετη βασική πτυχή των υπηρεσιών μας για τα ακίνητα.

Τα εργα μας

Ιδιωτικά ή δημόσια, μικρά ή μεγάλα, είμαστε περήφανοι για κάθε έργο που έχουμε αναλάβει.

Οι πελατες μας

Προμηθευτικός Οργανισμός Ναυτικού ΠΟΝ
Δήμος Μεταμόρφωσης
McDonald's Logo
Δήμος Περιστερίου Λογότυπο
Κτιριακές Υποδομές ΑΕ
Λογότυπο Kiosky's
Πολιτική Προστασία Λογότυπο
λογότυπο efood
Δαβούτης Κρέατα Ποιότητας Λογότυπο
Υπουργείο Υγείας
ΤΑΙΠΕΔ
Brooklane Logo
Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας

Οι Συνεργατες μας

Pafow Customized Furniture
Kannelakis AE
Verinso Versatile Infrastructure Solutions
Clima Solution
MODplus EU
ΤΑΠΕΝ Δρακοπουλος
TelmAco
Ergomatic Τεχνολογικός Εξοπλισμός Αυτοματισμοί Κτιρίων
Avidex Technology Simplified
Airtechnic Air Conditioning & Ventilation Components