Η GDM Assets: Μια Επιτυχημένη Ιστορία Καινοτομίας στον Κόσμο της Κατασκευής - Συνέντευξη με τους Ιδρυτές στο Construction Magazine

Σε μια συνέντευξη που ανοίγει νέες ορίζοντες, η GDM Assets παραχώρησε εξαιρετική συνέντευξη στο μηνιαίο περιοδικό Construction Magazine, εκδόσεις Boussias Communication. Οι ιδρυτές της εταιρίας, Γιώργος και Μιχάλης Παναγόπουλος, αποκαλύπτουν την φιλοσοφία που υιοθετεί η GDM Assets, την εντυπωσιακή επιτυχία της σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την πρόκληση της συνύπαρξης της παραδοσιακής κατασκευαστικής νοοτροπίας με τα νέα δεδομένα και τις τελευταίες τεχνολογίες.

Το μυστικό της επιτυχίας της GDM Assets ξεπηδά από τη δέσμευσή της να παρέχει καινοτόμες λύσεις κατασκευής, διατηρώντας παράλληλα την αυστηρή ποιότητα και το αίσθημα της παράδοσης. Οι ιδρυτές της εταιρίας αποκαλύπτουν πώς κατάφεραν να συνδυάσουν την εμπειρία από την παραδοσιακή κατασκευαστική νοοτροπία με τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, προσφέροντας έναν νέο τρόπο προσέγγισης των κατασκευαστικών έργων.

GDM Assets’ achievements in the realm of construction reflect its dedication to continuous innovation and its unwavering commitment to providing exceptional services. In this exclusive interview, the founders share the tangible success story of the company and lay out the path for future growth in the construction sector.

Διαβάστε περισσότερα στο Construction Magazine και ενημερωθείτε για την αφοσίωση της GDM Assets στην καινοτομία και την ποιότητα στην κατασκευή.