Η GDM Assets ως Αργυρός Χορηγός στο 6ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών

Η GDM Assets αναλαμβάνει έναν ενεργό ρόλο ως Αργυρός Χορηγός στο κορυφαίο ετήσιο συνέδριο για τον τεχνικό, κατασκευαστικό και μεταφορικό τομέα, το ITC 2023. Το συνέδριο διοργανώνεται υπό την αιγίδα τεσσάρων υπουργείων (Υποδομών και Μεταφορών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Οικονομικών) και διαρκεί από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο Μιχάλης Παναγόπουλος, συμμετάσχει στο διαδικτυακό πάνελ "Συντήρηση υποδομών - Ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί" και θα συνομιλήσει με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνο Μαγουλά, την Πρόεδρο του ΣΕΓΜ κα. Δέσποινα Καλλιδρομίτου, και τον Πρόεδρο του ΕΣΒΥΚ κο. Σέργιο Λαμπρόπουλο, για να συζητήσουν το μέλλον της συντήρησης υποδομών στη χώρα μας.

Με αυτήν τη σημαντική παρουσία, η GDM Assets ενισχύει την ανάπτυξη και την ανάδειξη των τελευταίων τάσεων και επιτευγμάτων στον τομέα των υποδομών και των μεταφορών. Αυτή η δραστηριότητα επιβεβαιώνει την δέσμευση της GDM Assets για την προώθηση της καινοτομίας και της αριστείας στον κατασκευαστικό τομέα.

Μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ!