Νικαια Project (Σε Εξελιξη)

Το νέο αυτό κτίριο κατοικιών βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μαιάνδρου και Χαλδαίας στη Νίκαια πλησίον της πλατείας Περιβολάκι. Περιλαμβάνει υπόγειο, πυλωτή, τέσσερα οροφο-διαμερίσματα και ένα διώροφο διαμέρισμα 5ου και 6ου ορόφου, σε εσοχή, με ταράτσες αποκλειστικής χρήσης. Το συνολικό εμβαδόν δομημένων χώρων είναι 695,00μ². Ο σχεδιασμός του κτιρίου είχε σαν κύριο γνώμονα την επίτευξη ποιοτικών συνθηκών κατοίκησης, τόσο στους εσωτερικούς χώρους, όσο και στις υπαίθριες επεκτάσεις του συνόλου των κατοικιών, σε μια περιοχή σημαντικά πυκνοδομημένη.

Η προσεγμένη σχεδίαση των κατόψεων, η μέγιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων επιφανειών, ο φυσικός φωτισμός όλων των χώρων, η βιοκλιματική αντιμετώπιση των ανοιγμάτων καθώς και τα ιδιαίτερα ευρύχωρα μπαλκόνια σε όλους τους ορόφους αποτελούν κύρια χαρακτηριστικά της προσέγγισης. Τα παράθυρα, οι μεγάλες βεράντες καθώς και οι μεταλλικές πέργκολες στα ανοικτά μπαλκόνια και τις ταράτσες αποτελούν τα κύρια μορφολογικά στοιχεία. Η αισθητική των όψεων εντείνεται με τη σύνθεση διαφορετικών υλικών και χρωμάτων σε ένα σύνολο με ιδιαίτερη αρχιτεκτονικό χαρακτήρα.

Σε κατασκευαστικό επίπεδο, έχουν επιλεγεί υλικά και τεχνικές υψηλής ποιότητας, δημιουργώντας ένα σύγχρονο κτίριο υψηλής ενεργειακής απόδοσης, με συστήματα ΑΠΕ ενσωματωμένα από την αρχή στο σχεδιασμό του κτιρίου. Το κτίριο βρίσκεται σε απόσταση εννέα λεπτών με τα πόδια από το σταθμό του μετρό της Νίκαιας.

Ζητηστε Επιπλεον Πληροφοριες

Αρχιτεκτονας:
Do,Mo.Architects
Πελατης:
GDM Assets
Τοποθεσια:
Νίκαια, Αθήνα, Ελλάδα
Ημερομηνια Παραδοσης:
2025
Ημερομηνια: